Boluri De Pâine Italiene

Boluri De Pâine Italiene
Rețeta bolurilor italiene de pâine este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 441 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri De Pâine Italiene, Boluri De Pâine Italiene, și Boluri Italiene De Quinoa Cu Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 2 1/2 căni de apă și drojdie într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă sare și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați făina treptat, bătând la viteză medie cu un mixer electric până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic (4 până la 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-o pâine rotundă de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Așezați pâinile pe foi de copt ușor unse presărate cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până când se dublează în vrac.
8
Se amestecă albușul de ou și 1 lingură de apă; periați peste pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
9
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Periați cu amestecul de ouă rămas și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până devin aurii. Se răcește pe rafturi de sârmă. Congelați până la 1 lună, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Tăiați o felie groasă de 1/2 inch din partea de sus a fiecărei pâini; scoateți centrele, lăsând coji groase de 3/4 inch. (Centre de rezervă pentru alte utilizări.) Umpleți bolurile de pâine cu supă fierbinte și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De PâineBoluri De Pâine
Coji De PasteCoji De Paste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista