Bollo Limpio (Rulouri De Porumb Fiert)

Bollo Limpio (Rulouri De Porumb Fiert)
Bollo Limpio (rulouri de porumb Hominy fierte) este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 345 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb hominy, coji de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 156 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Chowder de porumb și Hominy, Cuchuco de ma aprox. Z (supă columbiană de porumb de porc și Hominy), și Fasole albă și Chili Hominy cu brioșe de porumb Jalapeno cu cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul, brânza, untul topit și sarea în robotul de bucătărie și amestecați până când porumbul este curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul într-un castron și lăsați-l să stea 15 minute.Pentru fiecare bollo, aranjați 2 coji de porumb pe o suprafață de lucru. Împărțiți amestecul uniform și așezați-l în centrul cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rulați cojile de porumb astfel încât umplutura să fie complet închisă. Răsuciți și legați capetele.n oală mare puneți aproximativ 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Așezați oala pe aragaz la foc mare până când apa fierbe, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista