Bol de tăiței Thailandezi înflăcărați cu coapse crocante de pui
Bolul de tăiței Thailandezi înflăcărat cu coapse crocante de pui este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui fără sare adăugat, tulpini de coriandru, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Castron De Tăiței Cu Cartofi Dulci Cu Curry De Pui Thailandez, Pulpe de pui înflăcărate cu orez persan, și Bol Thailandez Cu Tăiței De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mare.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pui, cu pielea în jos; gatiti 3 minute sau pana cand pielea incepe sa se rumeneasca.
Scoateți puiul din tigaie.
Se toarnă ulei într-un castron mic; ulei de rezervă. Întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în jos.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți puiul la 425 timp de 4 minute. Întoarceți puiul, cu pielea în sus și coaceți încă 2 minute sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; așezați pe o tăietură.
Lăsați puiul să stea, cu pielea în sus, 10 minute.
Tăiați puiul în felii; păstrați cald.
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului si scurgeti-le.
Presărați tăiței cu 1/4 linguriță sare; aruncați bine pentru a combina.
Combinați 1/4 linguriță de sare, coriandru și următoarele 5 ingrediente (prin ardei iute) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează bine.
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ulei rezervat în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați squash, bok choy și restul de 1/4 linguriță de sare; saut timp de 3 minute sau până când legumele sunt clare, amestecând frecvent. Se amestecă sosul de soia. Împărțiți amestecul de tăiței uniform între 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1/2 cană amestec de dovlecei, 1 coapsă de pui și 2 pene de tei.
Stropiți sosul uniform peste porții.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.