Blocuri De Construcție Prăjituri
Blocuri de constructii prăjituri este un fără lactate desert. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați culori alimentare cu gel, marshmallows, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blocuri De Înghețată, Blocuri De Ziua De Naștere, și Blocuri De Sushi Cu Tavă De Gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Între timp, într-un castron mic pentru fiecare culoare, nuanțați 1 cană glazură roșie, 1 cană glazură galbenă și 2/3 cană glazură albastră cu culori alimentare. Lăsați glazura rămasă albă.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați cupola rotunjită din partea de sus a tortului pentru a face o suprafață plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Tăiați tortul transversal în treimi.
Tăiați una dintre treimi în jumătate transversal pentru a face 2 pătrate.
Așezați bucăți de tort pe tavă.
Pentru a sigila în firimituri, îngheț de sus și părți de 1 tort pătrat cu strat subțire de glazură albastră și 1 tort pătrat cu strat subțire de glazură albă. Frost 1 tort dreptunghiular cu strat subțire de glazură galbenă și 1 tort dreptunghiular cu strat subțire de glazură roșie. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Adăugați stratul final de glazură la fiecare tort. Frost 4 jumătăți de marshmallow cu glazură albastră; așezați în design pătrat pe tort albastru. Frost 4 jumătăți de marshmallow cu glazură albă; așezați în design pătrat pe tort alb. Înghețați 8 jumătăți de marshmallow cu glazură galbenă; așezați pe tort galben. Înghețați 8 jumătăți de marshmallow cu glazură roșie; așezați pe tort roșu. Depozitați ușor acoperit.