Blinis de hrișcă cu somon afumat și CR Aproxme fra aprox. che
Nevoie de o pescatarian morn meal? Hrișcă Blinis cu somon afumat și CR fra fra fra fra ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de uz general, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blini De Hrișcă Cu Somon Afumat, Creme Fraiche Și Caviar, Blinis cu CR aproxormme fra aprox. che, friptură de vită & cornichons, și Blinis de lămâie cu Caviar și Scallion Cr Aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Puneți laptele și untul într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mic până când untul se topește și termometrul înregistrează 110 km f (dacă amestecul se încălzește prea mult, se răcește până când temperatura revine la 110 km f).
Se toarnă amestecul de lapte cald în amestecul de făină și se bate până se omogenizează. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, 1 până la 1 1/2 ore.
Bateți aluatul de hrișcă pentru a se dezumfla; apoi amestecați ouăle. Do ahead poate fi pregătit cu 1 zi înainte.
Se transferă într-un castron mare. Capac; chill (poate crește în volum; rewhisk înainte de utilizare).
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți grătarul sau tigaia mare la foc mediu.
Ungeți ușor cu unt topit. Lucrând în loturi, turnați 2 linguri de aluat pentru fiecare blini pe grătar, distanțându-se. Gatiti pana se formeaza bule deasupra si incepeti sa pop, aproximativ 1 1/2 minute. Întoarceți blinis; gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați pe foaia de copt. Cort cu folie și puneți-l în cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți blinisul rămas. Do ahead Blinis poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Ungeți blinis ușor cu unt topit și reîncălziți pe foaia de copt în 350 cuptor f 5 minute.
Aranjați blinis cald pe platou. Lingură 1 linguriță rotunjită CR fra fra fra. Se acoperă cu somon afumat.
Se ornează cu icre de somon și crenguțe de mărar și se servește.