BlackBerry criză
Reteta BlackBerry slump poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru $1.04 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 305 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, unt plus extra, alune jupuite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt BlackBerry Criză, BlackBerry Criză, și BlackBerry Criză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți ușor un vas superficial rezistent la cuptor de 1,7 litri.
Întindeți murele și feliile de piersici scurse în fundul vasului.
Se amestecă împreună zahărul tos și scorțișoara, apoi se presară deasupra și se toarnă peste sucul de lămâie și sucul rezervat din piersici.
Coaceți, neacoperit, timp de 10 minute până când sucurile încep să curgă.
Scoateți vasul din cuptor și lăsați-l deoparte.
Pentru a face toppingul, Cerneti polenta, faina, praful de copt si un praf de sare intr-un bol. Frecați untul cu vârful degetelor până când amestecul are consistența pesmetului.
Adăugați zahărul și nucile prăjite și amestecați bine, apoi amestecați laptele pentru a face un aluat moale și lipicios.
Creșteți temperatura cuptorului la 220C / ventilator 200C / gaz
Aruncați linguri de aluat peste vârful fructelor de pădure, apoi reveniți la cuptor timp de 15 minute până când toppingul se rumeneste.
Se servește fierbinte cu smântână, cremă sau înghețată.