Bisque de midii franceze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați French Mussel Bisque. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 563 de calorii, 18 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Pentru 3,3 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați midii, unt, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82%, ceea ce este minunat. Bisque de midii, Bisque de midii și Bisque de midii și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți 1 1/2 cană de apă și 1 cană de vin la fiert într-o oală mare, puțin adâncă.
Adăugați scoici, acoperiți oala și gătiți la foc mediu timp de 5 minute, până când scoicile se deschid. Când scoicile sunt suficient de rece pentru a fi manipulate, separă midiile de scoici și se lasă deoparte, aruncând scoicile și orice scoici care nu s-au deschis. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron și se rezervă.
Între timp, topește untul într-o altă oală mare cu fundul greu la foc mediu.
Adăugați ceapa, prazul, morcovii, usturoiul, șofranul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și căleți, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Adăugați roșiile și gătiți încă un minut.
Adăugați 2 căni din lichidul de gătit rezervat (aruncați restul) și restul de vin, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute fără acoperire.
Adăugați scoicile rezervate, jumătatea și smântâna.
Se încălzește până când se încălzește, dar nu fierbe. Se amestecă pătrunjelul sau mararul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Vin recomandat: Riesling, Vin Roz, Muscadet
Riesling, vinul rosé și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru midii. Muscadet este o asociere clasică, dar multe albușuri uscate crocante vor funcționa. Daca midiile sunt gatite cu rosii, opteaza pentru un rosé. Dacă midiile sunt pe partea picante, încercați Riesling. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.