Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Bisque de ciuperci cu pălării de patiserie. Această rețetă face 6 porții cu 602 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, unt de sherry, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Consomme de ciuperci cu Moreluri și"pălării" de patiserie, Biscuiți De Creveți În Foietaj, și Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați capetele tulpinii dure sau decolorate și orice pete învinețite din ciuperci. Clătiți ciupercile obișnuite și scurgeți-le bine. (Dacă folosiți galbenele, scufundați-vă în apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a slăbi murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Scurgeți, clătiți sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.) Tăiați grosolan ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați slănina până când grăsimea începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; se amestecă până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați ciuperci și amestecați des până când lichidul lor este evaporat și ciupercile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați coniac și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați vin și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulion și reveniți la fierbere, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Se ia de pe foc.
10
Într-un blender, ținând în jos capacul cu un prosop, amestec vârtej, o parte la un moment dat, pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă într-un castron. Se amestecă smântâna, apoi sare și piper după gust. Se răcește, amestecând ocazional, până când supa este la temperatura camerei, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Puneți supa în șase feluri de mâncare rotunde sau boluri rezistente la cuptor (dimensiunea de 1 1/4 până la 1 1/2 cană; 3 1/2 până la 4 1/2 in. lățime) până la 1/2 inch de jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
13
Pe o placă ușor făinată, rulați fiecare coajă de foietaj într-o rundă de 1 până la 1 1/2 inci mai lată decât partea superioară a vaselor souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu Puf
10 Chifle Albe Pentru Cină
14
Periați oul într-un chenar de 1/2 inch în jurul marginii inferioare (partea necorelată) a fiecărei runde de patiserie. Drapați cu grijă fiecare rundă, cu partea de ou în jos, peste un vas, astfel încât să nu atingă supa; apăsați ferm marginile în jurul părților laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
15
Periați mai mult ou ușor peste blaturile și părțile laterale de patiserie (aruncați oul rămas sau economisiți pentru o altă utilizare). Așezați vasele la cel puțin 1 inch distanță într - o tigaie de copt de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
16
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când patiseria este rumenită bogat, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Serviți imediat, cu unt de sherry-shallot pentru a se amesteca în porții la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
18
Sherry-unt de șalotă: într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, amestecați 1/3 cană de șalotă tocată și 1/3 cană de sherry uscat adesea până când lichidul este evaporat și șalotele încep să se rumenească, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Se toarnă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
20
Adăugați 3 linguri de unt (la temperatura camerei) în șalotă și amestecați. Împărțiți în șase porții egale și, cu mâinile, rotiți fiecare într-o minge. Aranjați pe o farfurie mică. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 15 minute.