Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bisque de mazăre roșie cu rom flambul. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, ROM, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Salată Rece De Mazăre, și Banana Flambe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru; saut până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Cimbru
3
Adăugați 4 căni de bulion, lapte de cocos și fasole; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional, 1 1/4 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Fasole
Bulion
4
Îndepărtați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
5
Puneți deoparte 1 cană de fasole. Lucrând în loturi, pur și simplu amestecul rămas în blender până se omogenizează. Întoarceți supa în aceeași oală; adăugați fasole rezervată și Sherry. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.) Aduceți la foc mic, subțierea cu bulion, dacă doriți; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fasole
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
6
Puneți romul într-o tigaie mică și grea. Aduceți la foc mic. Aprindeți cu grijă romul. Când flăcările se potolesc, împărțiți supa în 6 boluri, stropiți cu rom, presărați arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
Supă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
* Disponibil la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină.