Biscuiții cu zahăr înghețat de la Jennifer
Biscuiții cu zahăr cu gheață de la Jennifer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,41 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 463 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Această rețetă de la Foodnetwork necesită făină, colorant alimentar, sare și stropi. 2225 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți cu gheață cu fulgi de ovăz , Broaște biscuite cu zahăr brun și zahăr condimente și Ceai cu gheață cu miere, ghimbir, lămâie .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru prăjituri: Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, cu un mixer electric, cremă untul și zahărul până devin ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul și amestecați până se omogenizează. Adăugați treptat ingredientele uscate cernute, câte o lingură, până se omogenizează bine.
Adăugați vanilia. Răciți aluatul de fursecuri la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți jumătate din aluat odată, păstrând restul de aluat la frigider. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de 1/4 inch și tăiați-o în formele dorite cu un tăietor de prăjituri. (Pentru biscuiți medii, utilizați un tăietor de biscuiți de 3 inchi.)
Puneți fursecurile decupate la 2 centimetri unul de celălalt pe o foaie de prăjituri neunsă și puneți foaia de prăjituri la frigider pentru câteva minute înainte de a coace. Acest lucru va ajuta biscuiții să-și păstreze forma. (Puteți întinde resturile pentru a mai face câteva fursecuri.)
Coaceți până când marginile fursecurilor încep să se rumenească, 8 până la 10 minute (dacă coaceți două foi o dată, rotiți la jumătatea coacerii). Răciți fursecurile timp de 1 până la 2 minute pe foaia de prăjituri înainte de a le scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură: Într-un castron mediu, combinați zahărul de cofetă, pudra de bezea și apa călduță cu un tel de sârmă. Se amestecă până când glazura este netedă. Reglați consistența glazurei adăugând mai mult zahăr de cofetă sau mai multă apă, după cum este necesar.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți, la glazură.
Întindeți glazura pe fursecurile răcite și apoi acoperiți cu stropi și bomboane asortate.