Biscuiți Italieni Cu Nuci Pignoli
Reteta Italiană Pignoli Nut cookie-uri ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute. Acest desert are 78 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, zahăr granulat, amestec de biscuiți cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Italiene Pignoli, Cookie-Uri Italiene Pignoli, și Cookie-Uri Pignoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mare, bateți amestecul de prăjituri, zahărul granulat, untul, pasta de migdale și oul cu mixerul electric la viteză mică până se formează aluat moale.
Pentru fiecare prăjitură, formați 1 lingură de aluat în bilă; se rulează în nuci de pin, apăsând pentru a acoperi.
Așezați bile la 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 13 până la 17 minute sau doar până când marginile devin maro auriu deschis. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Înainte de servire, presărați cu zahăr pudră.