Biscuiți Din Lapte Cu Crustă De Porumb
Biscuiții din lapte cu coajă de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de untură, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscuiți Din Făină De Porumb, Biscuiți Din Făină De Porumb, și Clătite Din Lapte De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Bateți făina, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul împreună într-un castron mare.
Adăugați untură și frecați în amestecul de făină cu vârful degetelor sau folosiți două cuțite pentru a o tăia, până când făina arată ca o masă fină, cu niște bulgări de mărimea unui bob de mazăre.
Faceți o fântână în amestec de făină și turnați în 1 cană de zară. Amestecați făina în zară cu degetele.
Amestecul trebuie să fie destul de umed; adăugați puțin mai mult lapte de unt dacă aveți nevoie (cu untură, este probabil).
Întindeți jumătate din făina de porumb pe o suprafață de lucru și transformați aluatul de biscuiți pe făina de porumb.
Se presară cu restul de făină de porumb și se tapetează într-un 10-in. rotund, apăsând în făină de porumb. Ungeți o tigaie mare din fontă.*
Tăiați aluatul în 12 pene. Folosind o spatulă, transferați pene în tigaie, distanțate ușor, astfel încât marginile să devină clare. Acoperiți fiecare biscuit cu o bucată de unt.
Coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
* Comandați untură proaspătă de la măcelarul dvs. sau cumpărați la o piață a fermierilor. De asemenea, puteți coace biscuiți pe o foaie de copt, distanțată puțin, dacă doriți.
Faceți înainte: prin pasul 5, 2 ore.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.