Biscuiți De Bază Cu Unt

Biscuiți De Bază Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții de bază cu unt. Această rețetă servește 120. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, laptele de unt, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Unt De Unt, Biscuiți Cu Unt Fulgi, și Biscuiți Cu Mere Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună amestecul de copt, Zara și 5 linguri de unt topit doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 1 până la 2 ori. Bateți la o grosime de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch și așezați-l pe foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 450 timp de 7 până la 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Periați blaturile uniform cu restul de 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit amestec de coacere Universal Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
6
Pentru a face înainte: congelați biscuiții necoapte pe o foaie de copt ușor unsă 30 de minute sau până la îngheț. A se păstra într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți conform instrucțiunilor timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Biscuiți glazurați cu afine-portocale: reduceți amestecul de coacere la 2 căni plus 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Adăugați 1/2 cană de afine uscate tocate în amestecul de copt. Pregătiți aluatul și coaceți conform instrucțiunilor. Omiteți 1 lingură de unt pentru periajul biscuiților după coacere. Se amestecă împreună 6 linguri de zahăr pudră, 1 lingură de suc de portocale și 1/4 linguriță de coajă de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Stropiți uniform peste biscuiți calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
11
Pentru a face înainte: congelați biscuiții necoapte pe o foaie de copt ușor unsă 30 de minute sau până la îngheț. A se păstra într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Coaceți conform instrucțiunilor timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În10 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Revista