Biscuiți Cu Piper Negru-Bacon
Biscuiții cu piper negru-slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 594 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zară, făină de grâu moale, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon Gouda Biscuiți Cu Piper Negru, Biscuiți Cu Piper Negru, și Biscuiți Cu Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați slănina și piperul cu făina într-un bol mare.
Tăiați untul cu un cuțit ascuțit sau un blender de patiserie în felii groase de 1/4 inci.
Presărați felii de unt peste făină; aruncați untul cu amestec de făină.
Tăiați untul în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Acoperiți și răciți 10 minute.
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, apăsați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Se presară partea superioară a aluatului cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în sine în 3 secțiuni, începând cu 1 capăt scurt. (Îndoiți dreptunghiul de aluat ca și cum ați plia o bucată de hârtie cu dimensiunea literei.) Repetați întregul proces de încă 2 ori, începând cu apăsarea într-un dreptunghi de aluat gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Apăsați sau bateți aluatul la o grosime de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați, unul lângă altul, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Rundele de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; periați cu 2 linguri. unt topit.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale de crin alb.