Coacerea cu biscuiți cu ouă durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 549 de calorii, 25 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați lapte evaporat, mazăre, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 46%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Egg in a Biscuit, Sausage Egg Biscuit și Sausage Egg Biscuit.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați laptele, brânza și muștarul; se fierbe la foc mic pana se omogenizeaza, amestecand continuu. Se amestecă șunca și mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână, Globul Ocular
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pachet Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)
Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.