Rețeta cremă de caise-portocale Scones ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, caise, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Portocale De Caise, Biscuiți De Caise-Portocale, și Biscuiți de caise cu glazură portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor foaia de biscuiți. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt, coaja de portocală și sarea până se omogenizează bine. Se amestecă caisele și chipsurile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Bucăți De Copt
Coaja De Portocala
Caise
Cookie-uri
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Adăugați frișcă dintr-o dată; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
3
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul de 6 sau 7 ori până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate. Bateți fiecare jumătate în rundă de 6 inci; tăiați fiecare în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Așezați 2 inci pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și suficient suc de portocale pentru consistența dorită.