Biscuiți Cu Cremă
Biscuiti crema ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 402 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, frișcă grea, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Cremă, Biscuiți Cu Înghețată, și Biscuiți Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Combinați 41/2 căni de făină, praf de copt și sare într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Adăugați cuburi de unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați smântână și jumătate și jumătate și amestecați doar până când amestecul este umezit și începe să se aglomereze. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru cu făină. Frământați ușor doar până când aluatul se ține împreună, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este foarte lipicios, aproximativ 6 rotații.
Întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Folosind dinți de furculiță înmuiați în făină, străpungeți aluatul până la capăt la intervale de 1/2 inch. Folosind tăietor de biscuiți cu diametrul de 23/4 până la 3 inci sau tăietor de prăjituri înmuiat în făină, tăiați rondele de aluat.
Transferați rundele de aluat pe 2 foi de copt cu margini negreșite, distanțate la 1 inch.
Coaceți biscuiții până când se rumenesc ușor și testerul introdus în centre iese curat, rotind foile de copt la jumătatea coacerii, aproximativ 14 minute în total.
Transferați biscuiții pe rafturile de răcire și răciți ușor.
Faceți înainte: biscuiții pot fi coapte cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei.
Așezați biscuiții pe foi de copt cu margini negreșite și reîncălziți-le în cuptorul 375 F pentru 5 minute înainte de servire.