Biscuiți Cu Brânză Pimiento
Biscuiții cu brânză Pimiento ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 695 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți unt, brânză Cheddar ascuțită, făină de grâu moale în creștere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, Pimiento Mac și brânză, și Pimiento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânza Cheddar ascuțită mărunțită cu făina într-un castron mare.
Tăiați untul cu un cuțit ascuțit sau un blender de patiserie în felii groase de 1/4 inci.
Presărați felii de unt peste amestecul de făină; aruncați untul cu făină.
Tăiați untul în făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Acoperiți și răciți 10 minute.
Combinați Zara și pimiento tăiat cubulețe; adăugați amestecul de zară în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, apăsați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Se presară partea superioară a aluatului cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în sine în 3 secțiuni, începând cu 1 capăt scurt. (Îndoiți dreptunghiul de aluat ca și cum ați plia o bucată de hârtie cu dimensiunea literei.) Repetați întregul proces de încă 2 ori, începând cu apăsarea într-un dreptunghi de aluat gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci).
Apăsați sau bateți aluatul la o grosime de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați, unul lângă altul, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Rundele de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; periați cu 2 linguri. unt topit.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale de crin alb.