Biscuiți Cheddar și sos
Biscuiții Cheddar și sosul ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheddar și arpagic biscuiți și sos, Biscuiți cu picătură de Cheddar cu sos de roșii Cajun, și Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună amestecul de copt, untul topit și laptele până se combină, apoi pliați brânza. Aruncați aluatul în 4 movile uniforme pe o foaie de copt tapetată cu hârtie antiaderentă sau pergament.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, încălziți șuvița de Cherestea într-o cratiță mică pe aragaz.
Pentru a servi, împărțiți biscuiții în jumătate și îmbrăcați-i cu niște sos.
Se presară pătrunjel proaspăt și se servește fierbinte.