Bile De Popcorn
Reteta bile de Popcorn este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 10 porții cu 325 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sâmburi de popcorn, unt, sare de popcorn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Minge De Popcorn : Bile De Popcorn De Nuc De Arțar, Bile De Popcorn, și Bile De Popcorn.
Instrucțiuni
Combinați popcornul și penițele de cacao într-un bol de amestecare foarte mare. Asigurați-vă că eliminați toate nucleele nepopulate.
Combinați siropul de porumb, zahărul, melasa, apa, sarea și vanilia într-o cratiță de 3 1/2 litru și puneți-l la foc mediu. Acoperiți și aduceți la fierbere, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți capacul și clema de pe un termometru pentru bomboane. Continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 250 de grade F. scoateți tigaia de pe foc, scoateți termometrul pentru bomboane și turnați imediat amestecul peste floricele. Se amestecă pentru a acoperi popcornul uniform. Se răcește până când amestecul poate fi manipulat în siguranță, aproximativ 2 până la 3 minute.
Folosind un vas mare de înghețată, scoateți amestecul de floricele în runde de 3 inci pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament, netezind cu mâinile cu unt, după cum este necesar. Se răcește complet. Înfășurați individual în folie de plastic sau puneți-le într-un recipient etanș. A se păstra până la 2 zile.
Puneți uleiul, popcornul și sarea într-un vas mare, de 6 litri, din metal. Acoperiți cu folie de aluminiu grea și împingeți 10 fante în partea de sus cu un cuțit.
Puneți vasul la foc mediu și agitați constant folosind clești pentru a ține vasul. Continuați să agitați până când popcornul se termină, aproximativ 3 minute.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați cu grijă folia. Se amestecă orice sare care se află pe partea laterală a bolului. Topiți untul în cuptorul cu microunde. Stropiți încet peste floricele, în timp ce rotiți vasul.