Bigoli Bianchi cu Ragu de rață
Bigoli Bianchi cu Ragu de rață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni cu carpa de rata, Spaccatelle Cu Ragu De Rață, și Garganelli cu Ragu de rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ficatul și tăiați-le în bucăți de dimensiuni uniforme. Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline peste o flacără fierbinte medie până la fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați ceapa și ficatul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 până la 4 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Adăugați vinul și aduceți-l la fierbere completă. Coborâți focul și lăsați bulionul să fiarbă ușor, până se reduce foarte mult la o consistență ragu mai groasă, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Adăugați bulionul și bigoli-ul pregătit și gătiți până la al dente.
Pentru a servi, împărțiți bigoli și ragu uniform între 4 boluri de paste încălzite.
Cerneti impreuna faina si sarea. Faceți o movilă din amestecul de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână la mijloc și adăugați cu grijă ouăle și laptele în fântână. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și amestecul de lapte și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice resturi de crustă. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră la temperatura camerei.*
Tăiați aluatul în 3 bucăți și treceți fiecare bucată printr-o mașină de tocat carne setată la cea mai mică dimensiune de extrudare. Pe măsură ce pastele ies, tăiați-le în bucăți de 12 inci și praf imediat cu făină.
Așezați-vă pe o foaie de prăjituri prăfuită cu făină de porumb, având grijă să păstrați firele separate. Finalizați toate cele 3 bucăți în același mod.