Big Bud bere poate de pui

Big Bud bere poate de pui
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal דל פחמימות,? Big Bud ' s Beer Can Chicken ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 514 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, sare de mare, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1056 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, și Pui De Bere Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Spălați puiul cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se amestecă ingredientele uscate în castron mic. Frecați 1/2 din ingrediente pe cavitatea interioară a puiului. Îndepărtați ușor pielea de pui și frecați amestecul în carnea de pui. Berea deschisă poate turna aproximativ 1/2 cană. Aruncați căței de usturoi în cutia de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți puiul, deschideți capătul în jos, peste cutia de bere pentru a introduce berea în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Puneți puiul, în picioare,în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați 1/3 din slănină în cavitatea superioară a puiului și drapați restul de 2/3 din slănină pe exteriorul puiului. Pierceți slănina la pui cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Puneți puiul la cuptor timp de 10 minute și apoi reduceți temperatura la 325 grade F și gătiți încă 1 oră sau până când temperatura internă din partea cea mai groasă a coapsei atinge 165 grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista