Big Bud bere poate de pui
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal דל פחמימות,? Big Bud ' s Beer Can Chicken ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 514 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir măcinat, sare de mare, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1056 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, și Pui De Bere Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Spălați puiul cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se amestecă ingredientele uscate în castron mic. Frecați 1/2 din ingrediente pe cavitatea interioară a puiului. Îndepărtați ușor pielea de pui și frecați amestecul în carnea de pui. Berea deschisă poate turna aproximativ 1/2 cană. Aruncați căței de usturoi în cutia de bere.
Puneți puiul, deschideți capătul în jos, peste cutia de bere pentru a introduce berea în cavitate.
Puneți puiul, în picioare,în tigaie mare.
Așezați 1/3 din slănină în cavitatea superioară a puiului și drapați restul de 2/3 din slănină pe exteriorul puiului. Pierceți slănina la pui cu scobitori.
Puneți puiul la cuptor timp de 10 minute și apoi reduceți temperatura la 325 grade F și gătiți încă 1 oră sau până când temperatura internă din partea cea mai groasă a coapsei atinge 165 grade F pe un termometru citit instantaneu.