Biban de mare prăjit la cuptor cu cuscus și vinetă caldă de roșii
Biban de mare prăjit la cuptor cu cuscus și vinaigretă caldă de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Biban de mare copt cu sare cu vinetă caldă de roșii, Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire, și Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați ceapa verde în bucăți de 3 inci și tăiați bucățile în fâșii julienne.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde sau până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați roșia și ceapa; reduceți focul la mediu și gătiți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri suc de lămâie, oțet și 1/2 linguriță sare. Păstrați cald.
Combinați 1 lingură de suc de lămâie, 1/4 linguriță de sare și bulion într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Amestecați treptat cuscusul și arpagicul tocat.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Acoperiți și păstrați cald.
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați fileurile într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați 4 felii de lămâie înjumătățite pe fiecare file.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește peste cuscus și se acoperă cu vinetă.
Garnisiți cu arpagic întreg, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.