Biban de mare la cuptor cu fenicul

Biban de mare la cuptor cu fenicul
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., bibanul de mare copt cu fenicul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 1002 calorii, 162g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 14,82 USD pe porție. 101 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, bulb de fenicul, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Risotto Cu Biban De Mare Și Fenicul, Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, și Biban De Mare Umplut Cu Fenicul Și Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Clătiți și uscați peștele. Condimentați peste tot, apoi umpleți cavitatea cu câteva felii de fenicul, lămâie și busuioc. Împrăștiați măslinele și orice fenicul rămas, busuiocul și lămâia într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați bibanul de mare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
4
Stropiți fiecare pește cu ulei și coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când este gătit și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista