Biban de mare ars cu crustă picantă de lămâie
Biban de mare ars cu crustă picantă de Lemongrass ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr granulat, apă, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut bass cu Lemongrass, Biban de mare la cuptor cu lemongrass și ghimbir, și Somon De Lemongrass Pan-Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul curry: într-o cratiță mică, încălziți 3 linguri. din laptele de cocos la foc mic.
Adăugați pasta de curry; se amestecă pentru a se dizolva.
Lăsați amestecul să fiarbă până când este parfumat, aproximativ 2 minute, amestecând pentru a preveni arderea.
Adăugați bulionul de pui, laptele de cocos rămas, sosul de pește, zahărul și turmericul. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Într-un castron mic separat, dizolvați amidonul de porumb în apă. Folosiți acest lucru pentru a îngroșa sosul adăugând 1 linguriță. la un moment dat și amestecând bine. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie. Pregătiți bibanul de mare: într-un castron, combinați lămâia, fulgii de ardei roșu, usturoiul, turmericul, sarea, zahărul și apa.
Adăugați bibanul de mare, întorcându-l pentru a-l acoperi și marinați timp de aproximativ 20 de minute. Într-o tigaie antiaderentă suficient de mare pentru a ține peștele, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați fileurile și gătiți până când tocmai ați terminat, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se scurge pe prosoape de hârtie.
Serviți peștele într-o piscină cu sos de curry verde.. Faceți sfaturi înainte sosul de curry verde se va păstra, acoperit și refrigerat, timp de aproximativ o săptămână. Sugestii de băuturi pentru orice fel de mâncare cu căldură picantă, un vin mai dulce vă oferă cel mai bun echilibru. Rieslings fructat-floral și Gewrztraminers sunt ideale. Încercați Rieslings la nivel Kabinett de la Gunderloch și Zilliken. Sau încercați aceste soiuri: din California, Edmeades Mendocino Gerztraminer sau Bonny Doons Pacific Rim Riesling; sau din Pacific Northwest, Amity Gerztraminer din Oregon sau Hogue Riesling din Washington.
35, Grăsimi Mononesaturate
Fotografie: Alan Richardson
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
16, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.