Biban de fistic cu salată de Crab

Biban de mare fistic cu salată de Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de nucă de cocos, fleur de sel, file de biban de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tigaie crocantă biban de mare cu unt de fistic, Biban de mare negru cu porumb și Jumbo Lump crab sote, și Pateuri de Crab cu unt de fistic-Avocado.
Instrucțiuni
Blanch sfaturi de fasole de mare într-o cratiță mică de fierbere apă sărată 30 secunde, apoi se scurge într-o sită și se usucă.
Rezervați 1/4 cană sfaturi de fasole de mare pentru garnitură, apoi amestecați vârfurile rămase cu crab și scallions. Se amestecă sucul de lămâie și pudra de curry într-un castron mic, apoi se toarnă peste crab și se aruncă bine.
Adăugați sare și piper după gust și aruncați pentru a combina.
Tăiați 1 file de biban de mare în jumătate transversal (fiecare piesă ar trebui să măsoare aproximativ 4 pe 3 inci). Condimentați ușor părțile jupuite ale ambelor jumătăți cu sare, apoi stivuiți bucăți, părțile jupuite împreună, pentru a forma o "friptură."
Periați blatul generos cu albus de ou și acoperiți uniform cu aproximativ 2 linguri de fistic, apăsând pentru a adera. Asamblați încă 5 porții în același mod.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Îndoiți 1 foaie de pergament pe jumătate transversal și, începând de la 1 capăt al pliului, decupați o jumătate de formă de inimă, păstrând pliul vertical cât mai mult posibil. Desfaceți inima și aranjați pe o suprafață de lucru cu punctul cel mai apropiat de dvs., apoi așezați o friptură de pește doar pe 1 parte a pliului. Îndoiți cealaltă jumătate de inimă peste pește pentru a închide și, începând de la vârful pliului, întoarceți marginile pergamentului în pliuri suprapuse, la aproximativ 1 inch distanță, apăsând ferm fiecare pliu pe măsură ce mergeți, pentru a forma o etanșare strânsă. Puneți ultima pliere sub pachet și fixați-o cu o agrafă. Faceți încă 5 pachete în același mod.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați 2 pachete de pește, începând cu părțile de nuci în jos, până când nucile sunt aurii palide, aproximativ 30 de secunde (urmăriți cu atenție, deoarece nucile ard ușor). Întoarceți cu grijă pachetele cu o spatulă metalică cu fante și căutați până când peștele este auriu, aproximativ 2 minute.
Transferați pachetele arse, cu piulița în sus, cu spatula pe foaia de copt. Căutați pachetele rămase în același mod, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Coaceți pachetele până când peștele este doar gătit, aproximativ 13 minute.
În timp ce peștele se coace, împărțiți salata de crab în 6 farfurii, aranjând în centru ca un pat pentru pește.
Tăiați fiecare pachet și periați ușor partea superioară (partea piuliței) cu 1 linguriță de ulei de fistic, apoi presărați cu fleur de sel. Transferați cu grijă peștele cu spatulă în salata de crab, aruncând pergamentul și turnați sos de nucă de cocos în jurul peștelui.
Presărați fiecare cu vârfuri de fasole de mare rezervate.
* Pachetele de pește pot fi asamblate cu 3 ore înainte și răcite.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 45 de minute înainte de gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.