Biți Urât: Carne De Vânat Inima Tartar
Biți urât: carne de vânat inima tartar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți câteva bucăți impecabil de inimă, sare și piper, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ The Nasty Bits: capul porcului, Biți Urât: Cod Milt, și Biți Urât: Sopaipillas.
Instrucțiuni
Tăiați inima pentru utilizare: îndepărtați țesutul și tendonul, precum și grăsimea din jurul marginilor inimii și din interiorul camerelor separate. Utilizați majoritatea inimii pentru un preparat gătit, dacă doriți, și rezervați aproximativ 4 uncii pentru tartar.
Tăiați foarte fin bucățile de inimă.
Adăugați condimentele, ajustând aromele după gust.
Serviți așa cum este, sau cu runde de crostini pe lateral.