Berry Bun Cizmar
Berry bun Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 300 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de lapte degresat, afine, mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Berry Pui Bun, Berry Good Brie, și Berry Bun " Sandwich De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; aruncați ușor. Se amestecă lingura într - un vas de copt 7 - x 5 1/4-x 1 1/2-inch acoperit cu spray de gătit. Pune deoparte.
Combinați făina, 1 linguriță de zahăr și praful de copt într-un bol mic; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră și este galben pal.
Se presara lapte, 1 lingurita la un moment dat, peste suprafata de aluat; amestecati cu o furculita pana cand ingredientele uscate sunt umezite si amestecul este sfărâmicios. Formați aluatul într-o bilă.
Rulați aluatul într - un dreptunghi de 7 1/2-x 5 1/2-inch între 2 foi de folie de plastic grea.
Se pune la congelator 10 minute sau până când foaia superioară de folie de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință. Răsturnați aluatul peste amestecul de fructe de pădure; îndepărtați foaia rămasă de folie de plastic.
Tăiați fante în patiserie pentru ca aburul să scape.
Se presară cu restul de linguriță de zahăr și migdale.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când amestecul de fructe de pădure este Bulbuc și crusta este aurie.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.