Becel-ul este un amestec de ciuperci savuroase fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 110 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Un amestec de sherry, frunze de cimbru, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Rețete similare includ Baclava sărată de Kale și ciuperci, Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate, și Broccoli-Ciuperci Potpuriu.
Instrucțiuni
1
În 12-inch tigaie se lipeasca, se topesc Becel untos gust margarina la foc mediu-mare și se fierbe ciupercile si ceapa 10 minute sau până aproape de licitație și începe să maro. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Amestecați sherry, cimbru și piper negru și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute sau până când sherry este absorbit.