Becel® Chicken Tikka

Becel® Chicken Tikka
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Becel® Chicken Tikkan. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, frunze de coriandru, usturoi și piept de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Tikka Masalan Indian , Pui Crem Tikka Masala și Pui Ușor Tikka Masala .

Instrucțiuni

1
Într-un castron nemetalic, combinați puiul, sucul de lămâie și sarea. Dați la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele rămase pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă peste pui și se amestecă până când puiul este bine acoperit. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Pregătiți grătar (foc mediu-mare) sau preîncălziți broilerul la mare. Așezați carnea de pui pe frigărui de bambus*, aproximativ 4 bucăți de pui pe brochetă. *se înmuiează în prealabil în apă timp de o jumătate de oră pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Folosind o pensulă de patiserie, ungeți broșele cu margarina topită Becel® Buttery Taste. Prăjiți sau prăjiți până la fiert. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți peste un pat de orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista