Batoane Germane De Gustări Cu Ciocolată
Batoanele germane de ciocolată sunt o rețetă Europeană care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane De Ciocolată Germane, Batoane De Ciocolată Germane, și Batoane De Ciocolată Germane.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, topiți ciocolata și untul sau margarina la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă 1/2 cană de lapte condensat îndulcit, ouă, amestec de biscuiți și vanilie în amestec de ciocolată.
Întindeți aluatul uniform într-un vas de copt uns de 13 x 9 inch.
Într-un castron mediu, combinați laptele condensat rămas cu nuca de cocos; lingura uniform peste aluat în vasul de copt.
Presărați nuci deasupra; apăsați-le ferm.
Încălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Coaceți timp de 25 de minute sau până când ați terminat. Se răcește și se taie în bare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca să-l Nominalizezi pe Renard Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Nominalizare Renard Brut]()
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier