Batoane De Ciocolată-Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ciocolată-ovăz. Această rețetă servește 16. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ovăz de gătit rapid, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați blueberry bananan oat bars, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și Batoane de cereale și ovăz fără coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți chipsurile de ciocolată și laptele într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata se topește și amestecul este neted; pus deoparte.
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați tigaie pătrată, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; pus deoparte. Se amestecă zahărul brun, uleiul, vanilia și produsul din ou într-un castron mediu cu furculița până se omogenizează; se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană de aluat într-un castron mic pentru topping.
Bateți aluatul rămas în tigaie (pulverizați degetele cu spray de gătit sau ușor făină dacă aluatul este lipicios).
Întindeți amestecul de ciocolată peste aluat.
Adăugați 2 linguri de ovăz și untul în aluatul rezervat; se amestecă cu blenderul sau furculița de patiserie până se sfărâmă. Aruncați linguri mici de amestec de ovăz uniform peste amestecul de ciocolată.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când blatul este auriu și ferm. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.