Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Glazurată Cu Fudge
O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte condensat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Fudge Glazurat Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Ciocolată Și Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 300 F. în tigaie 13x9-inch unsoare, combina toate ingredientele crusta; se amestecă bine. Apăsați ferm în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți crema de brânză până devine pufoasă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați lapte condensat, ciocolată topită, vanilie și ouă; bateți până se omogenizează, răzuind frecvent părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Ciocolata
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se coace la 300 buc.F. timp de 40 până la 50 de minute sau până când este setat. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În cratiță mică, topiți 2 oz. ciocolata neindulcita si 2 linguri margarina la foc mic, amestecand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați apă și zahăr pudră; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Apă
9
Întindeți toppingul peste cheesecake cald. Dați la frigider 1 1/2 ore sau până la rece. Pentru a servi, lăsați să stea 15 minute.