Cupcakes cu Caramel sărat cu nucă de cocos de nucă de cocos și cremă de unt elvețiană de Caramel
Reteta prajiturele caramel sărat cu nucă de cocos Pecan Crumble friabil și Caramel Swiss Buttercream ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 24. O porție conține 696 calorii, 5g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes cu plăcintă cu mere cu unt de Caramel sărat, Cupcakes cu Caramel sărat cu cremă de unt Bourbon de ciocolată, și Cupcakes de ciocolată neagră cu unt de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două tigăi de brioșă standard cu 24 de garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Combinați zahărul, 1/3 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță mică. Se amestecă cu o lingură de lemn și se aduce la foc mic la foc mediu. Simmer, învârtind oala ocazional, până când amestecul are o culoare frumoasă de chihlimbar (urmăriți cu atenție). Odată ce culoarea dorită este atinsă, adăugați imediat untul și amestecați cu o lingură de lemn până când este complet încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați smântâna grea și amestecați pentru a încorpora. Se amestecă sarea grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4
Se toarnă 1/2 cană de caramel sărat într-un bol mic sau într-o ceașcă de măsurare, iar restul într-un alt bol. Se răcește complet, amestecând ocazional. (Puteți accelera răcirea punând caramelul în frigider, dar trebuie să fie turnat atunci când sunteți gata să asamblați cupcakes-urile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan Prăjit
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Pentru fragil: Ungeți o foaie mică de copt și lăsați-o deoparte. Într-o cratiță mică, dar adâncă, combinați zahărul, siropul de porumb, untul și 2 linguri de apă. Aduceți la fierbere completă la foc mare și fierbeți până când un termometru cu bomboane ajunge la 280 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Biscuiti
Cornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se scoate de pe foc și se amestecă imediat bicarbonatul de sodiu, apoi pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
7
Se toarnă pe tigaia pregătită și se întinde cu o spatulă de cauciuc. Sus cu nuca de cocos. Se lasă să se răcească. Rupeți fragilul în bucăți de dimensiunea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru cupcakes: într-un castron mediu, Cerneți împreună făina universală, făina de tort, praful de copt și sarea kosher și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Combinați laptele și vanilia și dați deoparte. În vasul unui mixer electric cu suportul pentru palete, cremați untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Odată încorporate, adăugați ouăle, pe rând, la viteză mică. Asigurați-vă că încorporați după fiecare adăugare, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Nu bate peste. Odată încorporat, adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte. Alternați cu trei părți făină și două părți lapte, asigurându-vă că răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar (nu vrem bucăți de unt lipite de fund). Folosind o lingură de înghețată de 1/4 cană, umpleți fiecare căptușeală de cupcake cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Transferați cratițele în rafturile de răcire și răciți-le timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați cupcakes-urile pe rafturi pentru a se răci complet înainte de umplere și înghețare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată
1
Combinați zahărul și albușurile de ou în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați vasul peste apa fierbinte și bateți continuu până când zahărul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se scoate de pe foc, se pune sub mixer cu un atașament de măturică și se bate la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați untul și bateți până se încorporează. Cu mixerul în funcțiune, bateți încet în caramelul sărat rezervat de 1/2 cană până când amestecul este omogen. Puneți deoparte la temperatura camerei răcoroase până când sunteți gata să înghețați cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru asamblare: folosiți un cuțit mic zimțat, introduceți fiecare cupcake cu o lățime de aproximativ 1 1/4 inci în partea de sus și la jumătatea drumului în tort. (Aruncați miezurile-sau ciuguliți în timp ce lucrați.) Umpleți fiecare cu aproximativ 1 lingură de caramel sărat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
6
Se presară cu aproximativ 1/4 linguriță de sare grosieră. Înghețați fiecare cupcake cu o cantitate generoasă de caramel Swiss buttercream și garnisiți cu nucă de cocos de nucă de cocos sfărâmată. Mănâncă.