Batoane De Biscuiti
Biscuiti bastoane ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 23 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, amestec, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Batoane De Biscuiți Cu Smântână, Biscuit, și Ou într-un Biscuit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. în tigaie de 13x9 inci, se topește untul în cuptor.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați amestecul de copt și apă până se formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafață Generos praf cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 5 ori.
Rulați aluatul în dreptunghi de 10x6 inci.
Tăiați pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în 12 bețe, aproximativ 3/4 inch lățime.
Rulați fiecare băț în unt în tigaie.
Coaceți 12 până la 15 minute.