Batoane Cu Unt De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele cu unt de arahide. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 24. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ușor arahide, chipsuri de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de prăjituri cu unt de arahide cu ouă de unt de arahide Reese, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 9 de 13 inci cu folie și pulverizați cu spray de copt (sau pur și simplu folosiți folie antiaderentă).într-un bol de amestecare, folosind un mixer portabil, bateți untul de arahide, untul înmuiat și zahărul până se omogenizează. Cu mâna, amestecați ouăle, sarea și vanilia amestecând doar până se amestecă.
Adăugați făina și amestecați doar până se amestecă.Se amestecă chipsuri albe, alune și o ceașcă de chipsuri de ciocolată. Apăsați ferm în tigaie.
Coaceți pe raftul central timp de 23-25 de minute sau până când centrul este setat.
Scoateți din cuptor și împrăștiați imediat minisurile Reese înjumătățite deasupra.
Presărați mai multe chipsuri de ciocolată (sau bucățile lui Reese) în goluri.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute, apoi transferați tigaia într-o tigaie mai mare (o tigaie de prăjire). Puneți apă cu gheață în tigaie, astfel încât să vină cam la jumătatea părților laterale.
Se lasă să se răcească în tigaie.