Batoane Cu Fulgi De Ovăz Peach

Batoane Cu Fulgi De Ovăz Peach
Batoanele cu fulgi de ovăz Peach ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, curmale, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Smoothie Cu Piersici Și Fulgi De Ovăz, Fursecuri Cu Piersici Cu Fulgi De Ovăz, și Peach Cobbler Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele uscate (ovăz prin stevia) într-un castron mare. Într-un castron mediu, combinați ingredientele rămase. Se amestecă ingredientele umede în uscat, asigurându-se că acestea sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SteviaStevia
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți aproximativ 25 de minute. Dacă doriți un blat mai crocant, puneți tigaia sub broiler timp de un minut sau două, urmărind cu atenție pentru a vă asigura că nu ard.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din tigaie ridicând hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați în 9 pătrate și bucurați-vă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista