Bas la gratar cu sos vierge este un curs principal, care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, frunze de busuioc rupte și arpagic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Snapper roșu braconat cu sos Papayan și Mango Vierge, Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez, și Biban de mare la grătar cu sos Miso-muștar.
Instrucțiuni
1
Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie și periați ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați
2
Ungeți peștele pe ambele părți cu unt și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați-vă pe folie, cu pielea în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Puneți roșiile și șalota într-o tigaie cu caperele, sucul de lămâie și uleiul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Grătiți basul timp de 5-7 minute sub un grătar fierbinte până când este gătit și pielea începe să se rumenească. Între timp, încălziți sosul timp de 2 minute, apoi amestecați câteva dintre frunzele de busuioc rupte. Ridicați basul pe farfurii încălzite folosind o felie de pește și lingurați sosul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Spaghete Multicereale Fierte
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se servește cu cartofi noi aburiți sau cartofi mici la cuptor și se adaugă busuiocul și arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru bas. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.