Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul

Basul cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 7.09 pe portie. O porție conține 458 calorii, 61G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, frunze de fenicul, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas cu dungi aburite cu ghimbir și lămâie cu salată de fenicul, Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar, și Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Faceți trei fante diagonale adânci de 1/2 inch în piele pe fiecare parte a peștilor.
Periați peștele generos în interior și în exterior cu ulei de usturoi.
Presărați peștele în interior și în exterior cu sare grosieră. Umpleți fante cu jumătate de frunze de fenicul.
Așezați frunzele de fenicul rămase în pește.
Puneți peștele în coșul de grătar. Pește de top cu felii de lămâie, care se suprapun ușor. Închideți coșul de grătar (felii de pește și lămâie trebuie să fie asigurate de coș). Pește la grătar până la fiert, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele cu felii de lămâie din coș și transferați cu grijă pe platou.