Baruri Linzer De Nucă De Cocos-Zmeură
Barele Linzer de nucă de cocos-zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 296 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți migdale, nucă de cocos, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Zmeură Linzer Baruri, Zmeură Linzer Baruri, și Zmeură Linzer Torte Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie până când migdalele sunt măcinate fin.
Adăugați unt; puls de 10 ori sau până se sfărâmă.
Adăugați gălbenușurile de ou; procesați 15 secunde sau până când aluatul formează o bilă. Puneți deoparte o treime din aluat. Apăsați aluatul rămas în partea de jos și 1/2" în sus a unui vas de copt de 11" x 7 " ușor uns.
Întindeți gemul pe marginile aluatului.
Întindeți aluatul rămas la grosimea de 1/4".
Tăiați aluatul în benzi late de 1/2"; aranjați cu atenție benzi peste gem într-un design de zăbrele.
Coaceți la 325 timp de 37 de minute sau până la auriu. Se răcește complet pe un suport de sârmă; tăiat în bare.