Baruri De Vis

Baruri De Vis
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Dream Bars ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână făină, cremă de nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Baruri De Vis, Baruri De Vis, și Cherry Dream Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Linia 13 - x 9-inch tava de copt cu folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; acoperiți cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Procesați făina, zahărul brun, nucile pecan și sarea în robotul de bucătărie până când nucile pecan sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Apăsați ferm amestecul în tava de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe grătar 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Combinați nuca de cocos mărunțită și crema de nucă de cocos în castron. Într-un castron separat, bateți ouăle, zahărul brun, făina, praful de copt, vanilia și sarea până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan, apoi se întinde umplutura peste crusta răcită. Dollop îngrămădesc lingurițe de amestec de nucă de cocos peste umplutură, apoi se întinde într-un strat cât mai uniform posibil cu spatula de cauciuc sau spatele lingurii (va fi neuniform).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Coaceți până când toppingul este maro auriu intens, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie 20 de minute, apoi, folosiți excesul de folie pentru a scoate pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Odată răcit, îndepărtați folia și tăiați-o în 24 de bucăți. (Barele pot fi refrigerate în recipient etanș timp de 5 zile.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista