Baruri De Vis
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Dream Bars ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână făină, cremă de nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Baruri De Vis, Baruri De Vis, și Cherry Dream Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Linia 13 - x 9-inch tava de copt cu folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; acoperiți cu spray de copt.
Procesați făina, zahărul brun, nucile pecan și sarea în robotul de bucătărie până când nucile pecan sunt măcinate grosier.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Apăsați ferm amestecul în tava de copt pregătită.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe grătar 20 de minute.
Combinați nuca de cocos mărunțită și crema de nucă de cocos în castron. Într-un castron separat, bateți ouăle, zahărul brun, făina, praful de copt, vanilia și sarea până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan, apoi se întinde umplutura peste crusta răcită. Dollop îngrămădesc lingurițe de amestec de nucă de cocos peste umplutură, apoi se întinde într-un strat cât mai uniform posibil cu spatula de cauciuc sau spatele lingurii (va fi neuniform).
Coaceți până când toppingul este maro auriu intens, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie 20 de minute, apoi, folosiți excesul de folie pentru a scoate pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Odată răcit, îndepărtați folia și tăiați-o în 24 de bucăți. (Barele pot fi refrigerate în recipient etanș timp de 5 zile.)