Baruri de fructe de vacanță este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Picături De Fructe De Vacanță, Fructe de vacanță și coajă de nuci, și Tort De Fructe De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază până se formează aluat moale. Apăsați jumătate din aluat în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți umplutura de plăcintă peste aluat. Aruncați aluatul rămas cu lingurițe peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza. Dacă este necesar, adăugați lapte suplimentar, câte 1 linguriță, până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți glazura peste bare calde. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.