Bare de pâine cu banane cu glazură de unt brun
Barele de pâine cu banane cu glazură de unt brun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 476 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de pâine cu banane cu glazură de unt brun, Tort de banane cu unt brun cu glazură de unt brun, și Zucchini baruri cu unt maro crema de branza glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu jeleu de 15x10 inci.
Bateți zahărul alb, smântâna, 1/2 cană de unt înmuiat și ouăle într-un bol cu un mixer electric până la crem. Bateți în banane și 2 lingurițe extract de vanilie.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă timp de 1 minut. Se amestecă nucile în aluat până se încorporează uniform.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur, aproximativ 27 de minute. Mișto.
Topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu până la barbotare și maro auriu, 3 până la 5 minute.
Bateți zahărul, laptele și extractul de vanilie al cofetarilor în unt topit până când se atinge o consistență netedă de îngheț.
Întindeți glazura peste barele de banane răcite.