Bare De Nucă De Cocos-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu nucă de cocos. Această rețetă servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 181 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bare De Plăcintă Cu Nucă De Cocos, Bare De Nucă De Cocos, și Batoane Chewy Coconut-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, bateți untul, zahărul granulat și 1/4 linguriță sare cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Se amestecă 1 cană de făină. Pat în partea de jos a tigaie pătrat ungrased, 9x9x2 inch.
Coaceți 12 până la 17 minute sau până se rumenesc foarte deschis.
Între timp, într-un castron mediu, bateți ușor ouăle cu un tel de sârmă. Se amestecă vanilia. Bateți treptat zahărul brun până se omogenizează. Bateți în 2 linguri făină și 1/2 linguriță sare; se amestecă bine. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan. Îndepărtați cu grijă amestecul de nucă de cocos uniform peste stratul copt.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc și umplutura este setată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.