Bare De Cheesecake Cu Rubarbă
Această rețetă servește 5. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1475 calorii, 23g de proteine, și 89G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, cremă de brânză, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Bare De Cheesecake Cu Rubarbă, Cheesecake Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Brânză Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii cu role de jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch, cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Bateți făina, ovăzul, zahărul brun, untul, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se sfărâmă sau amestecați cu lingura. Apăsați aproximativ 4 căni din amestec în tigaie.
Bateți ingredientele rămase, cu excepția rubarbei, într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. Se amestecă rubarba.
Se presară cu amestecul de firimituri rămas; apăsați ușor.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când centrul este setat; se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. Pentru bare, tăiați în 10 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.