Bare Cheie De Var
Barele cheie de var necesită aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 1,51 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 133 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de căpșuni, suc de lămâie obișnuit, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia pătrată, 9x9x2 inci.
Se amestecă bine firimiturile de biscuiți și untul cu furculița. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei. Refrigerați în timp ce pregătiți amestecul de brânză cremă.
Bateți crema de brânză într-un castron mic cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. Bateți treptat în lapte până se omogenizează. Bateți sucul de lămâie și coaja de tei.
Se întinde peste strat în tigaie.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește 30 de minute. Acoperiți ușor și refrigerați cel puțin 3 ore până la răcire. Pentru 36 de bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Se ornează cu coaja de tei. A se păstra acoperit la frigider.