Banh Mi pentru începători ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 748 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de în mod normal nu am obiceiul de a mânca două prânzuri, zahăr brun, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, Bomboane pentru începători: trufe ușoare de ciocolată, și Curcan întreg prăjit perfect de la Kittencal (excelent pentru începători).
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de porc, îndepărtați și aruncați orice tendon și tăiați bucăți mari de grăsime de pe exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tăiați carnea de porc peste cereale în cel puțin opt felii groase de 1/4 inch (1/2 cm) (dacă aveți probleme cu acest lucru, ajută la înghețarea parțială a cărnii mai întâi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Transferați carnea de porc într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Se amestecă împreună ingredientele rămase într-un castron mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați la carne de porc și întoarceți carnea de porc pentru a acoperi, apoi strângeți punga pentru a elimina cât mai mult aer posibil și sigilați. Marinați carnea de porc, la frigider, timp de cel puțin 2 ore și de preferință peste noapte.Între timp, faceți murăturile: amestecați împreună apa caldă, oțetul, zahărul și sarea. Se amestecă până se dizolvă totul și se adaugă morcovii și daikonul (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ridiche Daikon
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Lăsați să stea cel puțin 1 oră.
6
Scurgeți bine înainte de utilizare; păstrați ceea ce nu utilizați în saramură și refrigerați până la 2 săptămâni.Preîncălziți cuptorul la 218° / 220C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți carnea de porc din marinată și poziționați fâșiile de porc la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
8
Stropiți cu orice marinată rămasă. Prăjiți pe raftul central timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
9
Ungeți carnea cu orice sucuri care s-au adunat pe foaia de copt și întoarceți fiecare bucată. Prăjiți carnea de porc încă 10-15 minute, ungând încă o dată sau de două ori, până când carnea de porc se rumeneste și strălucește. Se răcește ușor, apoi se taie în bucăți care se vor potrivi în interiorul baghetelor (dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Baguette
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Tăiați baghetele deschise pe o parte și reîncălziți-le în cuptor pentru a le reînvia crocantul (căldura ambientală rămasă în cuptor este de obicei suficientă pentru a face acest lucru). Pentru a asambla sandvișurile, ungeți o parte a interiorului cu maioneză și presărați cealaltă cu câteva picături de Maggi sau sos de pește. Apoi, cuibăriți în câteva felii de chili, una sau două bucăți mici de carne, o pană de castraveți, o crenguță sau două de coriandru și o încurcătură de murături de morcov-daikon. Fii oarecum spartan în departamentul de umplere; acesta nu ar trebui să fie un sub de tip Dagwood, ci mai degrabă o rolă crustă cu câteva bucăți aromate înăuntru. Una dintre frumusețile acestui sandwich este că fiecare mușcătură este diferită de ultima.Mănâncă curând, în timp ce carnea de porc este încă caldă și castravetele încă reci.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...Legate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crusty Roll
Sos De Pește
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Baguette
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.