Banane cu Caramel și nuci prăjite cu miere
Nevoie de o garnitură fără gluten? Bananele cu Caramel și nuci prăjite cu miere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, banane coapte, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice, Going Bananas: Înghețată Bananan Prăjită Cu Caramel, și Cartofi dulci și banane prăjite cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un vas de copt mare, puțin adânc, aranjați bananele înjumătățite, tăiate cu fața în sus.
Într-o cratiță medie, combinați zahărul și untul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se topește. Ridicați focul la moderat ridicat, adăugați apa clocotită și fierbeți timp de 3 minute.
Se toarnă sosul peste banane.
Coaceți bananele timp de 15 minute, sau până devin aurii și caramelul clocotește.
Serviți bananele calde cu înghețata și treceți nucile la masă.