Banane calde cu zahăr brun și frunze de dafin
Bananele calde cu zahăr brun și frunze de dafin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, zahăr brun, coniac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Banane Cu Zahăr Brun, Banane în sos de zahăr brun-ROM, și Ovăz de nucă de cocos cu banane de zahăr brun.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mare, topiți untul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați frunzele de dafin și stați înapoi (poate apărea).
Adăugați sucul de lămâie, sucul de portocale, zahărul brun, brandy și un vârf de sare. Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă și se gătește până când lichidul s-a redus la jumătate și a ajuns la o consistență siropoasă, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați bananele și piperul. Se amestecă pentru a acoperi bananele uniform.
Serviți imediat spooned peste tort sau înghețată.
Note de gătit: puteți face sosul cu ore înainte. Doar adăugați fructele după ce aduceți sosul înapoi la foc mic. Fructele ar trebui să fie puțin răcoroase în interior.
Serviți-l cu un tort de ciocolată bun, cumpărat din magazin sau lingurați-l peste înghețata preferată.