Banana Sundae Tort

Banana Sundae Tort
Banana Sundae tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 342 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, extract de migdale, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Banana Sundae Tort, Banana Split Sundae Tort, și Banana Split Sundae Tort De Înghețată.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină sau pulverizați cu spray de copt cu făină, fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, banane, apă, ulei, extract de migdale și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Amestec De TortAmestec De Tort
BananeBanane
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați așchii de cărămidă uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
5
Coaceți 34 până la 41 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Chiar înainte de servire, stropiți fiecare bucată de tort cu sirop de ciocolată și topping de caramel; se serveste cu inghetata. Păstrați tortul acoperit slab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista